TASTY FRIED CHICKEN ALMERE

TASTY FRIED CHICKEN ALMERE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 490 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tasty Fried Chicken Almere. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 23:09 Lekker gegeten.
30 jun 2022 om 21:34 Ik wil wel 5x geven maar dit is de derde x dat ik kaas als extra erbij zet van 30 cent en krijg ik dit niet. Voor de rest masterpiece
22 jun 2022 om 11:41 Het eten is goed. In ben vaste klant. Ik heb op verschillende plekken nogmaals vermeld dat de deurbel het niet doet. Toch wordt er steeds aangebeld en dan na een tijdje hard geklopt dat is jammer staat in opmerkingen
10 jun 2022 om 19:19 Eten was niet echt goed vandaag. Patat was gemixt met oud en nieuwe frietes . Twister frietjes waren zo vettig dat het gewoon eruit druppelde. Burgers kipnuggets en chickenstring waren helemaak top
6 jun 2022 om 9:29 Gisteren 5 juni besteld Bezorger heel beleefd en op tijd ! De chickenwings was heel erg vet van de olie en de patat was erg slap.
5 jun 2022 om 20:54 Patat was lekker, burger was wel een beetje een zooitje
7 mei 2022 om 21:22 40min misschien zelfs minder. Ik bestel al best een tijdje bij hun en krijg er geen genoeg van.
3 mei 2022 om 23:09 Ik had ijs en toen ik het ging eten zaten er stukken bevroren water in ik heb er 8 euro voor betaald voor een b&j met bevroren water er in
1 mei 2022 om 1:24 Te lange over bezorging en werd toen helaas gevraagd of afhaal mogelijk was
27 apr 2022 om 21:41 Iets anders bezorgd gekregen dan we hadden besteld. Bestelling was een uur te laat!
25 apr 2022 om 0:40 Burger groot en vullend, kaassoufle goed heet. Vers en lekker.